fredag den 31. juli 2015

Nyt projekt - ny inspiration til bloggen

Hejsa.  Hvis der altså stadig er nogen at sige "Hejsa" til efter mit lange fravær.

I går stod jeg plantet midt inde i det, der vist meget godt kan betegnes som et "projekt" - og jeg tænkte, at det ville være fedt at dele det med jer på bloggen. 
Noget nye - ud over den dagligdag vi kører rundt i, og som måske ikke er så blog-indlægs-inspirerende.  Jeg har jo vist de hjemmebagte brød... Marmeladen... Haven...

Bevares... der er da sket en hel, hel masse i mit liv i den laaaange periode, hvor der ikke er kommet indlæg fra min hånd.  Jeg har bare ikke følt mig inspireret til at blogge.

Ikke før nu.  Hvor jeg bobler over af ideer.

Vi har købt en Campingvogn.  Som vi har tænkt os at friske en lille smule op...  Ahem... 

Unikarina har vist os deres omfattende projekt med en total renovering af en ældre campingvogn...  Det inspirerede mig - og da vi ikke lige havde i omegnen af 100.000,- til en nyere model, har vi i set os om efter en ældre campingvogn, der trængte til en opfrisker. 

Egentlig havde vi kun lige snuset lidt til brugtmarkedet - og så gik det hele pludselig stærkt.  Fandt en vogn i den blå avis søndag kl. 17. Ringede til ejeren (som bor omkring en km. fra os) og forhørte os, om vi kunne komme og se vognen. "Så skal det være lige nu, for vi skal i byen om en halv time".
Op på cyklerne. Kigge på vogn og snakke med ejeren.  Og så hjem og "vende" projektet.  Overførte penge kl. 20 - og hentede vognen mandag.
For denne vogn var grundlæggende i fin stand. Ingen fugt. Nyere toilet og vandvarmer. Masser af udstyr.  Slidt og brugt igennem mange år, men elsket, passet og plejet.

Egentlig klar til brug - men... jeg synes den trænger til en lille opfrisker... 

Fordi campingvognproducenter og jeg bare slet, slet ikke er enige om, hvordan en campingvogn "skal" se ud.  Heller ikke de nye til 350.000,-
Fordi jeg ikke er så meget til al den træfarvede indretning, korkgulv, koboltblåt betræk, små ubrugelige skabe på væggene, utilgængelige magasiner til opbevaring... 
Fordi det bliver SJOVT!  En indretningsprojekt. Et helt hus på 10 kvadratmeter. Uh... mulighederne...

Vi tager det første spadestik i weekenden, hvor vi skal lave P-plads inde på grunden.  Der skal fjernes hække. Lægges fliser. Jeg håber ikke, at det regner.

Og så mangler vi et navn til vidunderet. Gode forslag velkomne.

Nu følger så en billedspam fra "Før" projektet bliver skudt i gang.

Emilie har allerede været i gang med at forsøge at fjerne teksten. ;-)
Men det er ikke folie eller klistermærker, så det må vente til vi maler ydersiden... 

Og lige der... 
Nede i højre hjørne på fortovet... 
Der gemmer vores "forårs- og sommerprojekt" sig.  Som I nok skal få lov til at se meget mere til. 
Endnu en gang billedspam er på sin plads  ;-)
 













Hvis du er interesseret i at se nogle af de ideer, jeg har til campingprojektet, kan du finde dem på mit "Camping" board på Pinterest.

Og nu må du have mig undskyldt. Jeg skal lige finde ud af noget med betræk, belysning, gulv, maling, tapet, knager, dørgreb, vandhaner, gryder...  til en campingvogn...