mandag den 8. december 2008

Kirsten Dagplejers banankage

Andreas' absolutte yndlingskage, som også blev bagt til ham den dag, han skulle stoppe hos Kirsten, fordi han skulle starte i børnehave.

På billedet er det kagen, som var med til madklub i fredags.

Kirsten Dagplejers banankage:

3 æg
175 g. sukker
2 tsk. vanillesukker
1 groft moset banan
125 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g. flydende eller smeltet og afkølet margarine

100 g. mørk chokolade
Evt. en smule piskefløde.

Æg, sukker og vanillesukker piskes let og luftigt. Bananen vendes i. Mel og bagepulver blandes og vendes i dejen sammen med margarinen.
Hældes i smurt springform og bages nederst i ovnen. ca. 25 - 30 minutter v. 175 grader.
Mærk m. tandstikker/kødnål om kagen er bagt.
Lad den afkøle og pynt med smeltet chokolade, evt. blandet med piskefløde, hvis den skal være mindre hård.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej.
Som de fleste andre bloggere ELSKER jeg kommentarer - så læg gerne en hilsen her ;o)
KH
Frau Putz